Jeg tatoverte navnet til en fransk stripper

Phi Phi øyene. Det herligste reisemål hvis en er på jakt etter paradis, men også livsfarlig med alkohol i blodet. Hvorfor? Vel, nå skal du høre. ….Dette er hva jeg husker fra denne turen. Det meste kan underbygges med bilder, så det stemmer jo, resten er renovert fra en heller skral og alkohylpåvirket hukommelse.

Etter fyllakjøret i Bali en liten stund (dette var første runde i Bali), skulle jeg etterhvert spille inn noe innhold til tv-serien influencerne som jeg er en del av. Plukker opp telefonen og ringer kameramannen min Marve mens jeg sitter på Bali, og samtalen går cirka sånn her:

“Halla mann! Når er det du lander i Thailand a?”

“Du bra du ringte, æ landa nu.”

Faen i svarte helvete. Her har produksjonsselskapet sendt ned en kameramann, så har jeg faenmeg prestert å bomme på datoen. For en kronidiot på tur, en eneste oppgave på hele ferieturen, å huske TV-opptaket – men nei, selv det ble en oppgave for stor for meg. Mister en dag med produksjon fordi jeg er totalt udugelig.

 

Nåvel, vel fremme på Phi Phi booker jeg meg et hostell, Marve, den jævelen, har fått et djævelsk fint hotell betalt av produksjonsselskapet. Får filma noen scener av at jeg sjekker inn, før vi kommer oss til poolbaren på resorten til Marve. Jekker oss en øl hver og har det i det hele tatt riktig så fint.

Meg og Marve. Gjeng på to.

 

Plutselig kommer det ei jente svømmende bort. Samtalen gikk som følger. (Hennes ord må leses med fransk aksent i hodet) Legger ved et lydklipp av hvordan hun sa navnet mitt så du skjønner tegninga:

“Hello. What is your name?”

“I’m Henrik, what’s yours?

“I am Diva”

“Haha, that’s funny”

“No really, my name is Diva”

“Oh, sorry then, i’ve never met anyone with that name”

“It’s ok. What do you do?

“I’m making a tv-show, this is my camera guy Marve”

” Ello MÆRV, nice to meet you.”

“What is it that you do?”

“I am a stripper.”

“Oh really? My mom is a stripper” sier jeg tydelig ironisk.

“Are you serious?” Sier hun med store øyne

“No, it’s a joke. She’s a teacher.”

“Oh. I really am a stripper though.”

 

Merkelige greier som du kanskje forstår. Uansett. Vi fortsetter praten og drikker noen øl. Jeg må filme litt mer med Marve, men får instagrammen hennes så vi kan holde kontakt utover kvelden. Kjører noen seanser foran kamera med Marve før vi begge blir enige om å drikke alkohol.

 

Tar opp kontakten med Deva, som er slik navnet skrives på fransk, og møter henne etterhvert på en strandfest.

 Det går som det måtte gå, og det blir kanakkasfylla på meg og jeg ender opp på Hotellet til Marve, dog ikke hos Marve, men hos Deva. Ligger først ute i bassenget. Det viser seg også at portrettfunksjonen til iphone fungerer på mer enn bare ansikter.

 

Portrettfunksjonen på iphone er et allsidig verktøy

 

Ender til slutt opp med å tilbringe natten der. Etter en runde drar hun fram en bok hvor hun skriver ned “Henrik 8/10” Jøsses. Her snakker vi variant.

“Is that good?” Spør jeg.

“Yes, Normally i only give 6/10”

Detta har jeg aldri opplevd.

 

Våkner opp fyllesyk som faen, men må filme litt med Marve. Trasker bort til rommet hans, og vi tar filminga ved bassenget.

Gårsdagens venninne kommer etterhvert ut og vi kliner litt i bassenget. Nok en samtale. (Fortsett å les hennes replikker med den franskeste aksenten du kan tenke deg)

“Oh, my god Henrik you are hard, i like it.”

“You look like a kid in a candy store Deva. I’ve never seen anyone this happy.”

“Hm, you are crazy, i’ll do it in another way” Hun vender munnen nedover, og later som at hun gråter

“Oh my god Henrik, you are hard, hulk hulk, I don’t like it.”

 

Herre min hatt, hva er det jeg har rota meg oppi her. Jeg får meg en skikkelig latter. Nåvel. Dagen går, og jeg får en melding av Deva.

“We should do a tattoo.”

“Of what.”

“I tattoo your name, you tattoo mine.”

“Are you serious?”

“Yes, it will be my souvenir from Phi Phi” Jeg tror nok en gang at hun holder på med tull og svarer

“I’m in.”

 

Drar så på raknefylla igjen, og tenker ikke mer over det. Klokka to på natta, tiden jeg er mest dritings ringer Deva og sier at hun har funnet et sted vi kan tatovere oss. Dømmekraften min er på dette tidspunktet så elendig, at jeg tenker at det faen ikke er noen dårlig idé. Kommer oss bort dit, og jeg må velge hvor jeg vil ha den.

 

I og med at jeg allerede blir sett på som en fuckboy av mange kommer jeg til den konklusjon at jeg skal jevne ut feministtatoveringa jeg allerede har med en tatovering av navnet til en som jobber med et av verdens minst feministiske yrker. Sier at jeg kan gå først, og blir så den stolte eier av en ny tatovering. Hun tatoverer så sin.

 

Så våkner jeg opp dagen etter der da, med nok en tatovering. Pluss 1 og minus 1 blir kanskje null? Nå vet jeg ikke hvilken tatovering jeg angrer mest på. Den øvre eller den nedre, men en ting er sikkert. Ikke ta tatoveringer når du er high on love, eller når du er high on alcohol. Lær av mine olympiske feiltrinn! I dag edru, og langt fra paradis går tankene mer i retning av: hvordan skal jeg kunne forklare dette til barnebarna mine.

 

For å sitere Bob Hund:

Kan kalla mig för idiot
Det har jag ingenting emot
Jag är en idiot.

 

29 kommentarer

Siste innlegg