Jeg skulle leie scooter og ble tilbudt horer

GOOD MORNING VIETNAM!

Jeg kjøpte ikke horene altså

 

Nok en gang skjer det fine begivelser på denne reisen som er til å daue av.

Jadda, bytter hotell i dag fordi vi selvfølgelig har glemt å extende der vi er. Ender opp på et sted langt pokkerivold ute i skauen, på en liten bungalowresort. Grei nok den, men så må jo da også ha scooter for å komme oss rundt.

Resorten ordner at det kommer en liten dude kjørende med en scooter. Tom for bensin var den, og den ble kvelt om jeg ikke konstant rusa motoren, men sånn er det nå her.

Vi kommer hjem fra resorten, og ser ganske medtatte ut begge to. Litt slitne om dagen, og vi har tenkt til å se noen episoder av trygdekontoret for å kul’n for en dags skyld. Fyren vi tidligere leide scooter av smiler og sier “HELLO, HELLO”  og spør om han kan låne telefonen til Olli. Han begynner å skrive inn noe greier, på google translate, og resultatet er som følger:

Vi må ha sett triste ut

 

Vi knekker sammen selvfølgelig, og sier at det nok får holde med scooteren. For et hotell altså. Her får man både scootere og horer. Livet er vakkert. Legger ved et bilde av meg og den nye scooteren min, og fyren som prøvde å selge oss prostituerte.

Ny scooter ,og halliken i bakgrunen

 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg