Jeg fikk en omgang av en ladyboy

Ja, du leste riktig. Jeg fikk faktisk en omgang av en ladyboy. Muligens ikke i den forstanden du tenker på, men det kommer jeg tilbake til. Fikk dessverre ikke noe bilde av omgangen, men legger ved et fint omslagsbilde 🙂

Det var en helt vanlig dag i Bangla road (les: Tønsberg midt på sommeren på steroider). Vi tok oss et par hundre shots, as you do.

Ble selvfølgelig noe sliten av de jævla shotsa, men valgte å fortsette kvelden likevel. Endte på en gogo-bar, hvor det etterhvert kom en svært så hyggelig Thaidame med noen frityrstekte skorpioner som ikke virket som den verste idéen jeg har hatt i livet og planta den i nebbet også

Nåvel. Sliten i gangen, sliten i huet, og da var det en ting som gjaldt. En god gammaldags massasje. Og da mener jeg massasje i ordets rette forstand. Uten happy ending, faktisk mer sad ending come to think of it.

Kommer oss inn på en massage parlor og betaler 500 baht. Damene virket hyggelige de, og det var de også en stund.

Massasjen går i gang, og jeg blir knadd hardere enn det jeg trodde kvinner kunne kna (no sexism intended). Tre minutter inn i massasjen hører jeg dog at massøsen begyner å brekke seg. Jeg vet at det er få andre enn min mor som kan elske mitt utseende, men så jævla ille kunne det vel ikke være når jeg lå med trynet ned. Det ender etterhvert med at massøsen spyr over hele ryggen min, dårlig type massasjeolje.

Kommer meg etterhvert ned og får meg en dusj, og prøver da åpenbart å få refundert de 130 kronene jeg har brukt på massasjen. Den yndige stemmen til massøsen skifter plutselig ned noen oktaver, og først da forstår jeg at det ikke er en massøse som har massert meg, men en svært feminin massør. Jeg står i bar overkropp og hisser meg opp. Selv i Thailand er det overprisa for 43 kroner minuttet for massasjen. Vi står en liten stund og roper til hverandre før hun så tar kvelertak på meg med noen svært så skarpe negler. Vil tippe gelenegler, kan også ha vært akryl. Jeg er ikke så habil på manikyr. Dette gjør meg da enda sintere.

Deretter plukker hun opp en jernkrakk, og jeg full som jeg er skriker ut “DO IT, DO IT”. Jævla dårlig idé. Får en real omgang juling av ladyboyen med jernkrakk i huet, og må hute meg til helvete ut før jeg blir drept av sjefen på bakrommet.

Kommer oss til slutt hjem, og våkner opp med noen tømmerhuggere i bakhuet, som i det minste må ha tatt svennerbrev.

Vel vel, det var Thailand. I morgen blir det kambodsja, og det gleder jeg meg til 🙂

Legger ved et bilde av halsen slik at noen kanskje kan finne ut om det var akryl- eller gelenegler

6 kommentarer
  1. Elsker deg men trodde seriøst du klarte å banke opp en thaia ass. Du har jo endå drept noen med pikken din 🤷🏽‍♀️😍😂 better luck next time bebi

  2. Bare jeg som tror at dette, som mye annet på bloggen din er løgn?
   1. Hvorfor skal massøren kaste opp på ryggen din og ikke ved siden av?
   2. Hvorfor skulle du ikke fått refusjon av sjefen ?
   3. Hvorfor skal massøren klore deg i stedet for å hente sjefen og be deg om å gå?
   4. Hvordan gidder du å kjempe for 130kr?

   Du skar deg sikkert på en postkasse.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg