Hvorfor jeg respekterer Isabel Raad

“Hvor slitsomt kan det egentlig være å være influenser, de jobber ikke en dritt, og mener at en slitsom dag er å fikse neglene sine og skrive et blogginnlegg.” Sitat: Jævla mange.

Vel, nå skal jeg faktisk være så kontroversiell at jeg mener at det faktisk er en slitsom jobb. Spesielt de som blogger forstår jeg aller, aller best.

Hver bidige dag må man komme med nye innlegg, og om ikke kreativiteten står i høygir døgnet rundt er det ikke alltid så lett å komme opp med nye ting å skrive om.

Tenkeren. Hva skal man skrive om i dag?

Det minner meg mye om da jeg jobbet som journalist i Tromsø, og hver morgen måtte ha fire nye saker på blokka. Til alle døgnets tider går man rundt og vrir hjernen etter leseverdige historier. Hvordan det endte for meg den gang da? Sykemelding i to uker, og at jeg flytta hjem til mor i depresjon. Det er et konstant press for å levere nytt content.

Vi kunne hatt det verre! Ingen tvil om det.

Jeg vet jeg at folk flest sliter mer enn det vi gjør. Det finnes barnehager som er er åpne på lillejulaften. Gamlehjemmene må gå rundt, mange har ikke nok penger til julegaver, og livet er i det hele tatt et slit for mange. Det er dere som holder Norge i gang.

 

Livet som blogger er ofte chill, og lønna er god, men det er ikke bare enkelt hele tiden. I og med at man ikke kan ha abonnenter på bloggen må man skrive et nytt innlegg HVER DAG for å holde seg oppe.

 

Isabel Raad, Sophie Elise, Isabell Eriksen og resten av dere som har klart å holde blogging gående i flere år: Dere har min dypeste respekt. (selv om vi ikke er enige om alt her i verden)

Man kan mene mangt om Isabel, men ståpåvilje, det har hun.
10 kommentarer
  1. Å komme på noe å skrive om er ikke vanskelig. Fleste i bloggnorge kopierer alle med feks ukens spørsmål, ukens tanker, de skriver dønn seriøst om hverdagen og hva de skal. Det er ikke vanskelig. Du som influencer synes det er vanskelig fordi du vet ikke hva vanskelighet er. Du sier selv at du sluttet i en jobb etter to uker? Svakt.

   Gi heller respekten din til sykepleiere og sykepleierstudenter, lærere og lærerstudenter, folk som jobber for samfunnet som må opp kl 06 hver dag for å hjelpe mennekser som klager på kald mat, dårlig luft, at skolen eksisterer osv

   1. Sånne kommentarer som dette irriterer meg. At du faktisk kommer med konkrete påstander som «du vet ikke hva vanskelighet er» er helt på trynet, for hvordan i alle dager kan du vite det?

    Og trust me, det er mye mer som skjer bakom alle innlegg, bilder, serier og alt annet som deles offentlig. Det burde ikke være greit å hakke ned på influensere bare fordi du ikke syns det er et respektabelt yrke. Men folk velger selv hva de vil i livet. Det er ikke sånn at man MÅ være en hardtarbeidende yrkesfaglig for å fortjene respekt. Dessuten er det ingen som har bedt om din.

  2. Halla kommer bare med noen tilføyer til saken din om hvorvidt det å være blogger er hardtarbeidende. Hvis vi ser på det så legger ikke disse jentene ut blogg innlegg hver dag og de har noen ganger mange dager eller uker hvor de ikke blogger i det hele tatt. Også vil jeg tro det de tjener mest på er sponsor. Det å legge ut et insta bilde Hvor du holder ett produkt og smiler er ikke akkurat hardtarbeidende. Og hva slags utdanning trenger man egt for et slikt yrke? Ikke vet jeg om Isabell raad har en utdanning eller ei men det krever ikke mye kompetanse annet enn litt kreativitet i ny og ne. Man kan vell kanskje si utadnningen til de fleste influensere er paradise hotell. Etter disse argumentene har jeg nokk en mye større respekt for sykepleiere eller lærere. Må bare si jeg digger deg og hva du gjør men å si at blogger yrke er ett hardtarbeidende yrke er vell litt å ta i. Hvertfall i fordhold til pengene de drar i land.

   1. Totalt enig i det du sier, det ene utelukker ikke det andre heller. Jeg har UTROLIG respekt for sykepleiere og lærere, i det hele tatt alle som står på. Ville bare gi et bittelite forsvar av bloggerne for en gangs skyld 🙂

  3. Skjønner hva du vil frem til, men er nok ikke enig.
   En velger selv om en vil jobbe som blogger.
   Bh skal selvfølgelig være åpen på hverdagene så og lille julaften om det er en hverdag.
   Er flere av oss med barn i bh som jobber hele julen gjennom uten å sutre fordetom.
   Når det kommer til gaver så trenger ikke det å være nye dyre ting. Er samværet som er viktigst både for store og små.

  4. Vis det er så slitsomt og forferdelig og du må bruke hue så mye så er det kanskje ikke en «jobb/yrke» som passer for deg🤷🏻‍♂️ Hørt deg i andre intervjuer og hvor CHILL livet ditt er og hvor lite dj gjør for og kunne gjøre HVA du vil..man MÅ ikke være blogger😂 da får du heller la være og blogge vis det er så hardt, eller stå opp 0530 og gå ut og være ute i 8-10 timer(som en arbeids dag) da burde du ha funnet noe «conntent» til bloggen og skrive om på de timene;)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg