Hun fløy til Bali for å møte meg

Turen min til Bali i fjor ble rimelig skandaløs, denne historien er heller inget unntak. Her får du historien om hvordan en dame fløy ned til Bali for meg, og jeg ikke husker at jeg sa ja til det.

Nadia og Henrik på Nusa penida

Jeg hadde en ekskjæreste som brøyt seg inn i leiligheten min et par ganger på en uke, og kjørte en enveisbillett til Thailand(hvor jeg forøvrig møtte Olli som jeg igjen reiser med nå).

Velvel, jeg skulle også møte min venn Fred som jeg hadde møtt i Sri Lanka året i forveien, og hadde derfor en billett til Bali etter en uke. Flyr rundt og fester med Olli en uke i Phuket før ferden går til Bali. Vi har selvfølgelig festet hardt kvelden før, så også dette flyet er et fly jeg rekker med et nødskrik.

Kommer meg til Bali, og møter legenden Fred og hans nye kjæreste og tar livet med ro et par dager fordi kjæresten hans ligger på sykehuset med “Bali belly”. Hun kommer seg etterhvert til hektene, og kjøret begynner for fullt med Finns, brukket bein, leide dverger, huemist deluxe egentlig.

 

Helt rå fyr

 

Fred og jeg er ganske glade i rødvin. Vi hadde kommet oss ut på en øy som heter Nusa Penida for å se på noen aper, og ta noen instagrambilder og kose oss litt. Kjører i oss flaske på flaske og blir merkelig nok ganske børst.

Nadia, ei dame jeg hadde snakket litt med før hun dro på ex on the beach ringer mens jeg er dypt nede i den fjerde flaska rødvin med tyskeren jeg aldri ville vært foruten.

“Henrik nå er jeg ferdig med programmet, og du lovte at du skulle møte meg.” Sier hun forhåpningsfullt

“Hehe, ja det stemmer det, men nå har det seg sånn at jeg er i Bali, så det kan bli vanskelig.” Sier jeg (eller det er det jeg har fått fortalt, jeg var blackout drunk.

 

Fast forward til jeg så våkner opp med hangoveren fra helvete fordi jeg har prøvd å sette ny verdensrekord i pinot noir ned ganen.

Sjekker snapchat, og der er det faenmeg en screenshot av en flybillett av et fly som har forlatt Gardermoen noen timer før jeg har våknet.

 

Erre mulig

 

Jah, da har man gjort det.

Problemet her er jo at jeg er på en jævla øy utafor en jævla øy, og det er dritstress å komme seg ut dit. Så jeg, fyllesyk som faen snakker med resepsjonisten på hotellet og forklarer situasjonen, ordner at hun blir henta i en bil, og kjørt ut på en ferge. Ville saker.

 

Uansett. Vi har noen nydelige dager sammen, og tar livet mer med ro enn dovendyr en ukes tid. Sporty jente, og jævla fett gjort.

 

Nadia i sitt ess på Bali

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg