Godt nyttår! Tid er en illusjon!

Så var det den tiden av året igjen. Et ender, et begynner, og alle skal bli bedre neste år, og er glad for hva som har hendt dem det foregående.

Spar meg a.

Hver dag er en dag du kan gjøre noe nytt med livet ditt. I utgangspunktet er jeg helt imot ting som skal gi inspirasjon, jeg mener at den skal komme innenfra. Likevel (selvom det er bevist at folk som poster slike quotes har laver iq enn resten av befolkningen), skal jeg gi dere et quote som endret mitt liv:

Det er bare å begynne.

Om livet mitt er noe å streve etter er jeg usikker på. Men du som leser, født som nordmann, du er din egen lykkes smed. Samfunnet indoktrinerer deg nok til å følge reglene, men du kan helt oppriktig gjøre hva faen du vil. Start firmaer, skap noe nytt. idéene dine kan settes ut, og det koster deg 30.000 å starte et aksjeselskap og prøve ut drømmen.

 

Om det er nyttårsaften eller ikke har ikke noe å si. Hver dag er en ny mulighet, og selv om det er klisjéfylt, så er det faen så sant.

 

Selv om tid er et konstruert konsept av mennesket, og at alt bare er tull, og at du må se hver dag som er nyttårsaften, skal jeg nå gi deg en kavalkade av hva som kan vente deg om du griper livet ved ballene, og det, det foregående året har bydd på.

 

Signerte med Universal og ga ut to låter:

“High on love”

Gjorde det slutt med ei dame, og flykta til Thailand.

 

Blodprins ekspress

Fikk en bestevenn ned:

Adrian og Henrik på tur igjen

Leide noen folk inn til en fest som jeg ikke burde gjort, etter å ha fått for mange smertestillende

 

Fløy til Bergen og lagde en youtubevideo med Aleksander som gjorde at tv3 signerte oss

Klippe litt i bakgrunnen da

Og vi kjørte hardere enn det de fleste kan:

Dette bildet fortjener stor plass

Måtte jo gå som det gikk:

Lekne

Stor suksess gjør at det blir en serie til, som kan ses her på viafree: “Henrik og Aleks tester fester”

 

En sixpence i Ås

Bodde på the Hub i halvannen måned:

Flex

Spilte inn noe nye greier, med han gjøken her:

 

Kunne det lykkes med et nytt program da?

Og så rett tilbake til sørøstasia:

 

Om du vil starte 1. januar er det helt greit, men det har ingenting å si. Livet kan snus når som helst, og gudene skal vite at jeg har snudd mitt til det bedre.

 

Dette klarer du!

4 kommentarer
  1. Jeg vil gjerne spørre om noe, for jeg vil vite noe utfra en gutts perspektiv. Jeg har vært sammen med en gutt som i perioder var veldig snill mot meg, men i andre perioder veldig fæl. Da det ble slutt sa han at han hadde funnet en annen bare et par dager etterpå. Det er 5 mnd siden, og jeg hørte aldri noe fra han igjen men jeg har fortsatt ikke kommet meg helt over det. Så det jeg lurer på, er det virkelig så lett for en gutt å glemme noen så raskt og aldri se seg tilbake?

   1. Hei,

    Selv om jeg ikke er Henrik, er jeg gutt, så kanskje jeg kan svare på spørsmålet ditt. Den “boys don’t cry” tingen er ikke sant. Vi er jo lei oss når vi slutter med en jente som vi elsker veldig mye. Men hvis det ikke er noe kjærlighet mellom to mennesker, så er det veldig lett å gå, og finne en ny kjæreste. Nå tror jeg at du har elsket den gutten mye, men hør her; hvis det var så lett å finne en ny kjæreste for ham, har han ikke elsket deg så mye som du har elsket ham. Jeg håper at du har fått hjelp nå da. Og heads up, det finnes mange gutter på verden 😉

  2. Hei igjen Henrik. 🙂
   Hvor ble du av?
   Du inspirerte og gav meg mye med skrivingen di her.
   Savner dine inlegg.
   Håper alt er bra med deg.
   Bente.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg