Fra renselse til skandale

BÆNG der var´n igjen gitt. Blodprinsen er tilbake. Her kommer jeg en tid fremover til å publisere det som virkelig skjedde på den skandaløse ferien, og hva som lå bak alle insatstoriene, som vekket mye hat, latter, aggresjon, og avsky

 

Dette skulle være en tur for å komme seg etter et stygt offentlig brudd i mediene. Jeg skulle sitte under en palme og skrive, og kikke ut over havet. Slikk gikk det ikke.

 

Historiene som inngår her kommer til å være:

Franske strippere, influencerne, Stikke fra Adrian, brudd i beinet, pengeforbruk uten like, skandaløse tatoveringer, Valium og Xanax. Hvordan jeg i stedet for å dra hjem fortsatte festen i en villa i tolv dager etter å ha satt inn 11 skruer.

 

Som du kanskje kan forstå. Det ble lite oppbyggende, men samtidig sitter jeg igjen med så sinnsykt mye fett, og ting som er helt ute. Som jeg absolutt mener dere burde høre. Jeg skal fra i morgen av love dere noen sinnsyke historier.

 

Nå har jeg vært sammenlignet med blogger i såpass lang tid at det er like greit å bli en. Det skal sies at det ikke er verdens beste følelse, men vi får krysse fingra for at jeg driter i å legge ut outfits, og heller legger ut stripperrumper. Er vel et par journalister som gliser bredt her nå, men det får så være. Sånn err´e blitt.

Legger ved no goodvibes i starten her, for detta blir mørkt. 

 

Høres på

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg