En bestevenn fra helvete

Her har du to gjøker:

Bekledningen sier det meste

 

Dette innlegget skulle egentlig handle om hvilken føkkings idiot jeg synes Adrian kan være noen ganger, og hvordan dette førte til at jeg forlot han uten penger i Thailand. Det har seg likevel sånn at jeg prøver å ha en slags moral i ethvert innlegg. Derfor går jeg heller for å dele en liten video hvor vi har det svært så hyggelig. Her er noen klipp fra vår tid i frihet fra en ellers travel Å-kjendishverdag

 

Begrav stridsøksa dere. En kommer ingen vei ved å huske på tider vennene dine har vært dumme i hodet sitt. Dessuten hadde det vært for slitsomt siden det stort sett gjelder enhver tid med denne fyren. Jeg elsker den gjøken her uansett hvor mye faen han finner på.

 

xoxo Blodprinsen

7 kommentarer
  1. Hva heter sangen på videoen? Å når kommer din neste sang ut som jeg har sett på noen story’s av deg!

  2. Sorry ass men dette innlegget var dårlig. Gledet meg til å høre historien men må oppriktig si at jeg ble skuffet over innholdet. De to første historiene var vell skrevet men denne var skuffende.

   1. Han sa han ville ha en moral i hver historie og valgte derfor å ikke skrive det han hadde tenkt til. Men man kan finne en moral i hver eneste historie, moralen kunne ha vært å ikke gjøre sammw feil som han osv. Helt enig, dårlig innlegg.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg